maanantai 21. huhtikuuta 2014

Käsitöitäkin on tehty

 Tiskirättejä tuli tehtyä Bambu-langasta viime vuonna aika paljon. Lahjaksi ja itselleni. Ovat tosi hyviä käytössä niinkuin monet ovat jo todenneet.

 Vauvapeiton tein kummitytölle, joka sai esikoisensa. Ihan sattumalta tuli näin isänmaalliset värit 
Toivo-pojalle. Nimi on enne:)

 Tässä tämänhetkinen ikuisuustyö. Tai ei sentään, se nimittäin valmistuu todella nopeasti ja on siitä hauska tehdä, että saa sommitella värejä mielensä mukaan. Tämä on kuin mamman räsymatto, aina hakee oman lempiyhdistelmänsä peitteestä.
Tämä valmistuu Pauliinalle erikoistoivomuksesta. Lankoina käytän tässä Nallea ja Woolia ja yhdistävänä mustana Maija-lankaa.
Ja tämän tekemisestä pitää myös Elsa! Se kyllä kaivaa pienet lankakerät esille vaikka miten piilottaisin ja pari kertaa on aamulla nähnyt missä kaikkialla on lankakerää pyöritelty kun on sellainen lanka-ansa odottamassa. Elsa on todistettavasti OIKEA kissa - pitää langoilla leikkimisestä :)

Tämän virkatun liinan pyöräytin ystävälliselle tyttären naapurille, joka majoitti meidät Pauliinan kanssa omaan taloonsa häiden aikaan. Ymmärrettävästi majoitustilasta oli puutetta.


  Teepannun lämmitin isoäidinneliöistä. Mun lempipuuhaani selvästi.

Askarteluakin tehty. Hääkortti jälkeenpäin. Valitettavasti en muista millä välineellä otin lopullisesta kortista kuvan, joten en voi liittää sitä tähän- ainakaan vielä, mutta kovasti pitivät. 
Liitin sisään vielä puheen, jonka pidin häissä. A lot of Shakespeare, I may add!

 Mummolle joululiina!

 Pauliinalle Spider Man kakku - tilaustyönä - ei kuitenkaan virkattuna :0)


  Uusi villitys TILKKUTYÖT!!!


 Tässä ikivanhatyö, joka tupsahti esille. Lankaa kun vain löydän lisää niin voisin yrittää tehdä tämän valmiiksi.

Hyvää ja lämmintä kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti